If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По Сливница посока Люлин във вторник вечерта сива алфа 156
Видях, че е клубна чак след като ме изпревари колегата, за жалост номера не помня, СА 9........
лелче с 145-ца бордо(не запомних номера) ако четеш тук...
следващия път,ако караш по Сливница ,в лявата лента с 30 ....много ще ти се радвам
Лелиното, може и аз да съм била, когато завивам на ляво и има коли пред мен, ми се налага да карам и с 20 км., така че ще ми бъде интересно да видя какво ще направиш. Не знам дали мен си видяла, но мисля, че изказването ти е малко кухо.
Лелиното, може и аз да съм била, когато завивам на ляво и има коли пред мен, ми се налага да карам и с 20 км., така че ще ми бъде интересно да видя какво ще направиш. Не знам дали мен си видяла, но мисля, че изказването ти е малко кухо.
Ей ся вече стана интересно да видим как ще се разберат дамите, моля всички коментари по темата временно да стихнат......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
и без това за 15 хил. километра съм ги направил на леща гумите, пък там паркинга е от полиран бетон и като вървиш можеш да се подхлъзнеш да се изтърсиш...
и без това за 15 хил. километра съм ги направил на леща гумите, пък там паркинга е от полиран бетон и като вървиш можеш да се подхлъзнеш да се изтърсиш...
Comment